fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuwe kleur voor Air Europa

Vliegtuigen van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Europa krijgen een nieuw kleurtje. In plaats van wit worden ze blauw geschilderd. De kleurverandering heeft te maken met de modernisering van de vliegtuigmaatschappij. Dit heeft de maatschappij woensdag bekend gemaakt.

Het eerste toestel dat in de nieuwe kleuren gaat rondvliegen is een Embraer E195. Ook is de nieuwe kleur te zien op de hub Madrid-Barajas en de vliegvelden van El Prat en Palma de Mallorca.

Air Europa wil zich vanaf de grond af aan vernieuwen, zo meldt Aero Telegraph. De luchtvaartmaatschappij wil moderniteit, efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit gaan uitstralen. Zo zijn er nieuwe routes naar Zuid-Amerika geopend en is de maatschappij bezig om de kwaliteit aan boord te verbeteren. Ook zijn er zeven Boeing 787-8’s en veertien Boeing 787-9’s besteld. De nieuwe kleur zal bij deze modernisering moeten helpen.

 

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button