fbpx
Opmerkelijk

Verwijderde dronken passagier: “Ik hoop dat jullie crashen”

Een vliegtuig van chartermaatschappij Thomas Cook is woensdagmiddag opgehouden op Cuba door een dronken passagier. Dit meldt AOL Travel.

De Airbus A330-200 zou vakantiegangers terugbrengen van Cayo Coco naar Manchester. Eén van de passagiers had gedronken voor ze aan boord ging. De crew liet haar boarden, maar ze zou tijdens de vlucht geen alcohol krijgen.

Een medepassagier vertelt aan het Manchester Evening News dat de vrouw meteen begon te vloeken. “Ze bleef schelden en werd agressief. Ze was heel luidruchtig”, zei de man. Andere vakantiegangers probeerden de vrouw tot bedaren te brengen, dat lukte niet.

De cockpitcrew besloot uit veiligheidsoverwegingen terug te keren naar de gate, waar de vrouw van boord gehaald werd. Volgens AOL Travel zou ze daarbij “ik hoop dat jullie crashen” geroepen hebben. Met een vertraging van een uur kon het toestel alsnog vertrekken.

Een woordvoerder van Thomas Cook stelt tegenover de Daily Mirror dat de vrouw niet meer welkom is bij de airline. “Ze zal zelf voor vervoer naar huis moeten zorgen. Wij nemen de veiligheid van onze crew en passagiers heel serieus.”

 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button