fbpx
Opmerkelijk

co-piloot vergeet paspoort: vlucht vertraagd

Een vlucht van Hong Kong Airlines heeft vertraging opgelopen omdat de co-piloot even terug naar het hotel moest om zijn paspoort te halen. Dit meldt Wcarn.

Het voorval gebeurde ruim twee weken geleden, maar komt nu pas naar buiten. De passagiers van de vlucht van Shanghai naar Hong Kong moesten noodgedwongen aan boord wachten tot de co-piloot weer terug was. De vlucht liep bijna anderhalf uur vertraging op.

De maatschappij bevestigt het incident aan de lokale krant Oriental Daily, maar noemt de piloot niet als schuldige. Volgens de maatschappij waren er “problemen met de reisdocumenten van crewleden” en was er vertraging bij de verkeersleiding.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button