fbpx
Foto-artikel

Fotoweek: Finnair A350 op Schiphol

Deze week is de fotoweek op Up in the Sky. Iedere dag plaatsen we een aantal mooie foto’s die onze fotografen gemaakt hebben.

Deze foto is van de eerste vlucht van de A350 van Finnair. Het toestel maakte een serie crewtrainingsvluchten door Europa en deed als eerste Schiphol aan. Daar werd de Airbus onthaald met het traditionele watersaluut. Meer foto’s van het toestel staan hier en hier.

(c) Bas Joosse
(c) Bas Joosse

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button