fbpx
AirlinesOnderwerpen

Fly Baghdad wil naar Europa vliegen

De Irakese maatschappij Fly Baghdad wil vanaf 2016 naar Europese bestemmingen gaan vliegen. Dit maakt de handelsmanager van de maatschappij bekend op een luchtvaart conferentie in Dubai. De kersverse maatschappij heeft ook dagelijkse vluchten naar Dubai gepland.

“Er zijn een paar Europese Bestemmingen waar vele Irakezen wonen”, aldus Mohammad Abdali, handelsmanager van Fly Baghdad. De focus ligt hier vooral op steden als Londen, Stockholm en Düsseldorf. Op dit moment vliegt de maatschappij met Bombardier CRJ-200s en twee Airbus A320s, daar zal in november een geleasede Boeing 737 bijkomen.

Sinds afgelopen zomer vliegt Fly Baghdad vanaf haar hub in Bagdad naar vier Iraakse steden. Daarnaast vliegt de maatschappij ook naar Istanbul, Georgië, Koewait en Bahrein. In de herfst zullen ook vluchten naar drie Iraanse- en Saudi-Arabische steden starten. Bijzonder is dat de airline geen businessclass tickets verkoopt en zich richt op de low-cost markt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button