fbpx
Foto-artikelKLMNieuwsNL Nieuws

Fotoweek: KLM MD-11

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de MD-11 de vloot van KLM verlaten heeft en daarmee wereldwijd het gebruik van ‘Tri-Holers’ in de passagiersluchtvaart afgesloten is.

Het blijft een fotogeniek toestel en daarmee verdient de MD-11 zeker een plekje in deze fotoweek. Onderstaande foto’s van de PH-KCD ( Florence Nightingale ) zijn gemaakt door fotograaf Kris Pronk tijdens de drie afscheidsvluchten die KLM op 11 november vorig jaar organiseerde voor de vele fans die dit toestel had.

Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Kris Pronk

Fotograaf. Kris is altijd al gefascineerd geweest door de burgerluchtvaart en alles daar omheen. Hij studeert nu voor ondernemer detailhandel, als hij dat heeft afgerond, wil Kris verder studeren. Uiteraard iets dat te maken heeft met luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button