fbpx
Foto-artikelNieuws

Fotoweek: Surinam Airways A340

Deze week is de fotoweek op Up in the Sky. Iedere dag plaatsen we een aantal mooie foto’s die onze fotografen gemaakt hebben.

Dit keer een foto van de A340-300 van Surinam Airways. Het toestel is de enige widebody die de maatschappij bezit en wordt meerdere keren per week ingezet tussen Amsterdam en Paramaribo. Joeri van Ormondt legde het toestel op de Polderbaan vast op de gevoelige plaat.
SLM_Surinam_Airways_A340-300

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button