fbpx
Foto-artikelNieuws

Fotoweek: detailopname CSA A319

Deze week is de fotoweek op Up in the Sky. Iedere dag plaatsen we een aantal mooie foto’s die onze fotografen gemaakt hebben.

Deze foto is gemaakt door Remco de Wit. Het is een detailopname van de romp van een Airbus A319 van de Tsjechische maatschappij CSA. “Het bewijs dat je ook gewoon op Schiphol vanaf het panoramaterras leuke plaatjes kunt maken”, zegt de fotograaf erover.

CSA_A319-detail-praag
(c) Remco de Wit

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button