fbpx
AirlinesOnderwerpen

Direct online met miles betalen bij Transavia

Transavia maakt het boeken van tickets met Flying Blue Miles ook mogelijk op transavia.com.

Het was al mogelijk om via het Service Centre met Flying Blue Miles vliegtickets te boeken, nu kan dat ook op transavia.com. “We kiezen daarmee voor optimaal gemak”, zegt Roy Scheerder, Commercieel Directeur van Transavia. “In het boekingsvenster op onze website kunnen passagiers met een vinkje aangeven dat ze de ticketprijzen in Flying Blue Miles willen zien in plaats van euro’s. Zo kun je een ticket dus direct in Miles afrekenen en wordt vliegen met Flying Blue Miles wel heel gemakkelijk.” De luchthavenbelasting, eventuele toeslagen en additionele zaken als stoelreservering en extra bagage, moeten wel nog gewoon in euro’s worden afgerekend. Deze feature op transavia.com is beschikbaar in heel Europa en biedt passagiers de gelegenheid om naast het boeken ook direct hun Miles-saldo te checken.

Laagdrempelig

De Flying Blue tickets zijn niet aan een boekingsklasse gelinkt en daarmee dus onbeperkt beschikbaar. “Je kunt bij ons zelfs een enkele reis met Flying Blue Miles boeken en dan de terugweg gewoon in euro’s betalen”, aldus Scheerder. “Dat hebben we met opzet gedaan. Transavia kiest altijd voor laagdrempeligheid en zo maken we voor veel Flying Blue deelnemers vliegen met Flying Blue Miles een stuk toegankelijker, ook voor deelnemers die iets minder Miles hebben gespaard. Je kunt al een ticket boeken vanaf 5000 Miles.” Bovendien kunnen passagiers hun gespaarde Flying Blue Miles op alle vluchten op transavia.com besteden, of het nu gaat om stedentrips, zonvakanties of wintersport. Dit kan op meer dan honderd bestemmingen.

Flying Blue

Ook Flying Blue is erg gelukkig met de nieuwe mogelijkheden die Transavia biedt om Miles te besteden. Frederic Kahane, Vice President Customer Loyalty bij Air France KLM zegt daarop: “de nieuwe online boekingsmogelijkheid bij transavia.com betekent een enorme verbetering in de online dienstverlenging naar onze Flying Blue deelnemers. Een vliegticket met Award Miles is binnen enkele minuten aangeschaft. Voor het Flying Blue programma is de komst van Transavia een verrijking van het partner portfolio.”

Flying Blue Miles sparen

Vanaf 2014 is Transavia aangesloten bij Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France. Sinds mei dit jaar kunnen onze passagiers ook Flying Blue Miles sparen op vluchten waarvan het vertrek of eindpunt in Nederland ligt. “Het aantal Flying Blue Miles dat onze klanten sparen is gekoppeld aan het soort ticket dat ze boeken. Passagiers met een Plus tarief ticket sparen 250 Miles per enkele reis en 500 Miles voor een retourticket. Boek je een Max tarief ticket, dan spaar je 500 Miles per enkele reis en 1000 Miles voor een retourticket”, aldus Scheerder. De hoeveelheid Miles die je spaart is gekoppeld aan het soort ticket, dus ongeacht de afstand naar de bestemming.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button