fbpx
Foto-artikelNieuws

Fotoweek: een dagje Schiphol

Een dagje langs de start en landingsbanen van Schiphol levert natuurlijk vele foto’s van vliegtuigen op. Hieronder een greep uit de collectie van Up in the Sky fotograaf Kris Pronk.

Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk
Foto: Kris Pronk

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Kris Pronk

Fotograaf. Kris is altijd al gefascineerd geweest door de burgerluchtvaart en alles daar omheen. Hij studeert nu voor ondernemer detailhandel, als hij dat heeft afgerond, wil Kris verder studeren. Uiteraard iets dat te maken heeft met luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button