fbpx
Foto-artikel

Fotoweek: Garuda 777 Skyteam

Garuda Indonesia heeft de nieuwste B777-300ER in Skyteam kleuren laten afleveren door Boeing.

We continue to grow our network with the SkyTeam alliance and the 777-300ER’s efficiency and economics allow us to stay competitive and with an interior that our passengers love. We’re proud to see our latest 777-300ER in the SkyTeam livery,” said Arif Wibowo, President and CEO, Garuda Indonesia.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button