fbpx
Foto-artikelNieuws

Fotoweek: Qantas vs Air NZ livery’s world cup rugby

Ajax-Feyenoord en Nederland Duitsland zijn bekende tegenstanders in het voetbal. Bij honkbal zijn de Yankees en de Red Sox de grootste tegenstanders. In het rugby heb je de All Blacks en de Wallabies.

De Wallabies is het Australische team, de All Blacks komen uit Nieuw Zeeland. En nu komt de biggest match ever eraan, de world cup final. Zaterdagmiddag Nederlandse tijd begint de finale. De volgende is over vier jaar.

De sponsors, Qantas en Air New Zealand, maken zich ook op voor de finale, op een speciale, social media manier.

Air New Zealand stuurde deze tweet de wereld in:

Een Qantas B737 deel gephotoshopt in de Nieuw Zeelandse All Blacks kleuren. Qantas bleef niet achter en ging met een Air NZ vliegtuig aan de slag:

Daarmee was de #AirlineWager nog niet klaar. Air New Zeeland reageerde:

Waarop Qantas weer zei:

Qantas Wallabies

Qantas heeft overigens verschillende Wallabies livery’s gevlogen:

©John Taggart
©John Taggart

Air New Zealand All Blacks

Air_New_Zealand_All_Blacks

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button