fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Luchthaven Bali weer open

De luchthaven van Denpasar, op Bali, zou weer open zijn. Dit melden diverse media en luchtvaartmaatschappijen via Twitter.

Het vliegveld werd eerder gesloten door de aswolk afkomstig uit een vulkaan op het naastgelegen eiland Lombok. Op Twitter staat een foto van een NOTAM, die vanochtend afgegeven is. Vanaf 14:30 uur lokale tijd (07:30 uur Nederlandse tijd) zou er weer gevlogen worden. Garuda meldt dat de luchthaven weer open is, maar waarschuwt wel voor veel vertragingen. Op Flightradar24 is nog geen enkele beweging te zien.

KLM
Duizenden reizigers zijn gestrand op het eiland door de aswolk. Onder hen is een aantal Nederlanders. KLM-passagiers kwamen de afgelopen dagen niet verder dan Singapore.  De maatschappij liet vannacht via Twitter aan een passagier weten dat vlucht KL835 naar Singapore vanavond nog niet vertrekt.

 

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button