fbpx
NieuwsOnderwerpen

Dubai Airshow 2015 morgen van start

Van 8 tot 12 november vindt de Dubai Airshow 2015 plaats.

Deze editie van de airshow zal weer groter zijn dan ooit in de 28e jarige geschiedenis zijn. Er staan 160 vliegtuigen als static display. Waaronder twee A380’s (van Emirates en Qatar), de A350-900 en de CSeries. Qatar laat de executive jet G650ER zien en Boeing komt met de P-8. In totaal zijn er 1.100 standhouders uit 60 landen. Doorgaans zijn er op de eerste twee dagen de belangrijkste aankondigingen van verkochte vliegtuigen of nieuwe toestellen. Up in the Sky houdt het belangrijkste nieuws in de gaten en zet dat in het dossier.

Dubai_Airshow_1

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button