fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Staking Lufthansa maandag verder

Na een dag van relatieve rust gaat de staking bij Lufthansa maandag weer verder.

De flight attendants staken maandag verder. Vluchten van en naar Frankfurt en Dusseldorf ondervinden hinder van de staking die op die luchthavens van 04:30 tot 23:00 duurt. Ook op Munchen wordt gestaakt, en wel van 04:30 tot 24:00.

De maatschappij is bezig met een vluchtplan voor maandag en zal die op de website bekend maken. Het gaat alleen om vluchten van de moedermaatschappij. Alle dochters zoals Germanwings, Brussels Airlines en Swiss worden niet door de staking getroffen.

Het cabine personeel staakt onder meer tegen de plannen om op de pensioenen te gaan korten.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button