fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Staking Lufthansa maandag verder

Na een dag van relatieve rust gaat de staking bij Lufthansa maandag weer verder.

De flight attendants staken maandag verder. Vluchten van en naar Frankfurt en Dusseldorf ondervinden hinder van de staking die op die luchthavens van 04:30 tot 23:00 duurt. Ook op Munchen wordt gestaakt, en wel van 04:30 tot 24:00.

De maatschappij is bezig met een vluchtplan voor maandag en zal die op de website bekend maken. Het gaat alleen om vluchten van de moedermaatschappij. Alle dochters zoals Germanwings, Brussels Airlines en Swiss worden niet door de staking getroffen.

Het cabine personeel staakt onder meer tegen de plannen om op de pensioenen te gaan korten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button