fbpx
NieuwsOnderwerpen

Elf Aviation-opleidingen bundelen wereldwijd krachten

Elf Europese Aviation-opleidingen en daarbuiten gaan nauw samenwerken op het gebied van onderwijs, onderzoek en partnerships met de luchtvaartindustrie.

Door deze samenwerking ontstaat een krachtig netwerk van gelijkgestemde Aviation-opleidingen, die een belangrijke kennispartner wordt op het terrein van luchtvaarttechniek en air-transport. Het nieuwe netwerk is donderdag (12 november) onder de naam ATAERA, Air Transport and Aeronautics Education and Research Association, officieel van start gegaan met het ondertekenen van een ‘Memorandum of Understanding’ door alle elf opleidingen.

Meer bij Piloot en Vliegtuig.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button