fbpx
NieuwsOnderwerpen

Elf Aviation-opleidingen bundelen wereldwijd krachten

Elf Europese Aviation-opleidingen en daarbuiten gaan nauw samenwerken op het gebied van onderwijs, onderzoek en partnerships met de luchtvaartindustrie.

Door deze samenwerking ontstaat een krachtig netwerk van gelijkgestemde Aviation-opleidingen, die een belangrijke kennispartner wordt op het terrein van luchtvaarttechniek en air-transport. Het nieuwe netwerk is donderdag (12 november) onder de naam ATAERA, Air Transport and Aeronautics Education and Research Association, officieel van start gegaan met het ondertekenen van een ‘Memorandum of Understanding’ door alle elf opleidingen.

Meer bij Piloot en Vliegtuig.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button