fbpx
Opmerkelijk

Restaurant op Schiphol bij beste 35 vliegveldrestaurants

Een restaurant op Schiphol heeft een plek bemachtigd op de ranglijst van 35 beste restaurants op luchthavens wereldwijd. Bubbles Seafood & Winebar is daarmee ook uitgeroepen tot beste Nederlandse restaurant op een luchthaven. Wereldwijd staat het restaurant op plek 28.

Door de sushi, salades en zeevruchten is het Nederlandse restaurant “een prima plek om naar toe te gaan op Schiphol”, schrijft de jury. Ook de uitgebreide wijnkaart levert pluspunten op. Bubbles bevindt zich in lounge 1 bij de B en C-pieren.

De ranglijst is samengesteld door The Daily Meal, Conde Nast Travelers, Travel Channel en CNN. Het beste restaurant is te vinden op Londen Heathrow.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button