fbpx
AirlinesOnderwerpen

Air Europa ontvangt all-business class A330-300

Air Europa heeft een derde A330-300 in ontvangst genomen met een volledige business class interieur.

Het toestel is bedoeld voor de verhuurmarkt. De maatschappij denkt dat vooral sportteams de Airbus zullen huren. Ook andere groep kunnen in stijl reizen en het toestel wordt ook voor speciale operaties ingezet. Aan boord zijn 271 stoelen in plaats van de gebruikelijke 388.

Door 117 plaatsen op te offeren kunnen er bredere stoelen in de toestellen en is er meer beenruimte. Ook gaan de leuningen verder naar achteren. De stoelen zijn uitgerust met USB poort en passagiers kunnen iPads huren om video op te kijken.

Eerste vlucht zal plaatsvinden op 4 december van Madrid naar Santa Domingo. Hoewel Air Europa het een business class stoel noemt, vindt de redactie het meer klinken als een premium economy. Foto’s levert Air Europa er niet bij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button