AirlinesNL nieuwsOnderwerp

Ryanair Lanceert Nieuwe Nederlandse Mobiele App

Ryanair, Europa’s favoriete vliegmaatschappij, heeft vrijdag een nieuwe versie van zijn mobiele app uitgebracht, voor de eerste keer het nederlands, met het “MyRyanair” klanten log-in functie, waardoor klanten toegang hebben tot boeken via Ryanair.

Met behulp van de “MyRyanair” mobiele functie, kunnen klanten in Nederland nu gebruik maken van hun eigen persoonlijke profiel om sneller boekingen en vlucht check-ins te hebben. De mobiele app van Ryanair biedt aan gebruikers toegang tot:
-Aanmelden via “MyRyanair”
-Vluchtgegevens
-Opgeslagen reisdocumenten
-Tarieven zoeken, kiezen en boeken, inclusief toegewezen zetels
-Hotels en autoverhuur boeken
-Check-in & mobiele instapkaarten downloaded

Beschikbaar in zowel iOS als Android-formaat, de Ryanair mobiele app is al meer dan 6 miljoen keer gedownload en zal regelmatig worden bijgewerkt.

Ryanair’s Sales & Marketing Manager voor Nederland, Yann Delomez zei:
“We zijn blij om onze gloednieuwe Nederlandse mobiele app te starten met een verbeterde ‘MyRyanair’ klanten log-in functie. Wij blijven voortdurend onze mobiele aanbod verbeteren voor al onze klanten om het gemakkelijker en sneller voor hen te maken om vluchten te vinden, boeken en te beheren met behulp van onze mobiele app. De ‘MyRyanair’ functie zal verder worden verbeterd, met nog meer digitale upgrades en functies voor zowel telefoons en desktop.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button