fbpx
AirlinesInnovatieNieuwsOnderwerpen

Real time Flightradar24 bij easyJet

Prijsvechter easyJet versterkt haar bekroonde mobiele app met Flightradar24. Deze functie is vandaag (maandag 30 november) live gegaan en maakt het mogelijk om live vliegtuigen te volgen.

Passagiers kunnen zo de exacte positie van het vliegtuig waarmee zij gaan vliegen volgen vanaf drie uur voor vertrek. easyJet is ’s werelds eerste luchtvaartmaatschappij die deze functie introduceert.

De functie is het resultaat van een speciaal voor easyJet gebouwde Software Development Kit, ontwikkeld door Flightradar24. De functie maakt gebruik van GPS-informatie verzonden vanaf 240+ vliegtuigen. De flight tracking software toont de vliegroute, vliegsnelheid, het type vliegtuig, de hoogte, afgelegde afstand en totale afstand tot de bestemming.

Lees het volledige bericht bij Piloot en Vliegtuig.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button