fbpx
AirlinesOnderwerpen

Austrian Airlines naar Havana

Austrian Airlines opent een route naar Havana vanaf het winterseizoen 2016.

Volgend jaar voegt Austrian Airlines een nieuwe toeristische bestemming toe aan het vluchtschema. De nationale maatschappij van Oostenrijk gaat dan naar Havana, Cuba vliegen. Op de route wordt een B767-200ER ingezet vanaf 25 oktober 2016. Elke dinsdag vliegt het toestel naar de hoofdstad in de provincie La Habana.

Het is voor het eerst in vijf jaar dat Austrian naar Cuba vliegt. In 2016 wordt eveneens gevierd dat Oostenrijk en Cuba 70 jaar bilaterale banden hebben. “We are pleased to link our new direct flight to Havana with this anniversary”, zegt Austrian Airlines in een persbericht. “The launch of flight service to Cuba is another step in the consistent expansion of our long-haul route portfolio and our continuing focus on tourist destinations.”

De vlucht duurt net iets meer dan 12 uur en de prijzen zijn vanaf € 799 voor een retourtje. Tot nu toe vlogen Oostenrijkers met een overstap in Canada op Air Canada naar Havana. De trip duurde tussen de 17 en 20 uur. De non-stop verbinding verkort de reistijd. OS23 vertrekt om 10:15 uur uit Wenen en komt om 16:25 uur aan in Havana. De terugvlucht, OS24 vertrekt weer om 19:10 uur en komt aan om 10:50 uur. Tickets kunnen al geboekt worden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button