fbpx
Foto-artikelNieuws

Dinsdag – Fotodag: fly-over Super Connie

Elke dinsdag lichten onze fotografen één van hun mooiste foto’s uit. Deze week is het de beurt aan Patrick Smit. Hij kiest voor een foto van de Lockheed Super Constellation die tijdens de Sanicole Airshow van 2015 een aantal fly-overs maakte met de F-5’s van Patrouille Suisse.

7737-Breitling_Super_Constellation_Patrouille_Suisse_Sanicole_2015

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Patrick Smit

Fotograaf. Patrick combineert zijn passie voor fotografie met zijn interesse in de luchtvaart. Hij heeft een opleiding tot technicus vliegtuigonderhoud gevolgd. Dat je met zo'n opleiding meerdere kanten op kunt, blijkt wel. Patrick werkt nu bij ASML.

Gerelateerde artikelen

Back to top button