fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Vijf nieuwe bestemmingen voor KLM

KLM biedt vanaf het zomerseizoen volgend jaar vijf nieuwe dagelijkse bestemmingen aan. Het gaat om Inverness, Genua, Dresden, Southampton en Valencia.

“Ik ben trots om te kunnen aankondigen dat we vijf Europese bestemmingen toevoegen aan ons netwerk, waardoor Europese reizigers nog meer mogelijkheden krijgen om de wereld te verkennen. De nieuwe bestemmingen zijn relevant voor zowel onze hub Schiphol als onze positie in de lokale markten”, zegt CEO Pieter Elbers.
Naast de vijf nieuwe routes stopt KLM vanaf 1 februari met de route Amsterdam – Keulen.

De vluchten naar Dresden en Inverness worden vanaf 16 en 17 mei één keer per dag aangeboden. Er wordt gevlogen met een Fokker 70. Southampton wordt ’s ochtends en ’s middags aangevlogen, eveneens met een Fokker 70. Naar Genua wordt vanaf 22 april een Embraer E190 ingezet. Valencia krijgt bezoek van een B737-700. Deze vlucht wordt vanaf 23 april op zaterdag en zondag aangeboden, vanaf 16 mei vertrekt er dagelijks een toestel.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button