fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Vliegtuig Volaris ontruimd na valse bommelding

Een vliegtuig van de Mexicaanse maatschappij Volaris werd afgelopen dinsdag ontruimd na een valse bommelding. De Airbus A320 stond op dat moment op Mexico City Airport en zou vertrekken naar Cancun. Er waren op dat moment 179 passagiers aan boord. De maatschappij bevestigde in een persbericht dat een passagier aan boord van vlucht 714 een bommelding deed.

Volgens wcarn.com heeft een bron bij de politie verklaard dat de passagier aan de hendel trok om de noodglijbaan op te blazen en riep hij dat er een bom aan boord van het vliegtuig was. Het toestel werd vervolgens ontruimd en naar een afgelegen plek van het vliegtuig gebracht, waar het werd onderzocht. Het vliegveld bracht later een officieel statement naar buiten dat er geen explosieven waren gevonden.

De identiteit van de passagier is niet bekendgemaakt. Wat wel bekend is, is dat de persoon wordt vastgehouden door veiligheidsdiensten voor verdere ondervraging. De passagier zou depressief zijn.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button