fbpx
AirlinesOnderwerpen

Vijf nieuwe B787 bestemmingen voor Etihad

Etihad Airways zal in 2016 de nieuwe Boeing 787’s inzetten tussen Abu Dhabi en Düsseldorf, Perth, Shanghai, Istanbul en Johannesburg. Vanaf mei 2016 zal de Dreamliner 787 geleidelijk aan de bestaande toestellen naar die steden vervangen.

Momenteel vliegt Etihad Airways met 5 787’s vanuit Abu Dhabi naar Brisbane, Washington, Singapore en Zurich. De komende jaren worden nog 66 toestellen geleverd, waardoor de Dreamliners het vlaggenschip van de langeafstandsvloot zullen worden.

De Boeing 787-9 van Etihad Airways bestaat uit 28 Business Studios en 271 Economy Smart Seats.

Daarnaast kondigt Etihad Airways aan dat ze vanaf 1 mei 2016 drie extra vluchten per week inzet tussen Abu Dhabi en Manilla. Daardoor komt het totale aantal retourvluchten tussen de twee bestemmingen op 17 per week. Etihad Airways vliegt sinds februari 2006 naar de Filippijnen.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button