fbpx
AirlinesBestellingenNieuwsOnderwerpenVliegtuigen

IAG bestelt vijftien A320neo’s

International Airlines Group bestelt bij Airbus vijftien extra A320neo’s. Dit meldt Airbus zelf. Voor welke maatschappijen de toestellen zijn, is niet duidelijk.

De bestelling is een optie die wordt omgezet in een firm-order. John Leahy, COO bij Airbus, is tevreden over de nieuwe order. “IAG is één van onze grootste klanten qua narrow-body’s. Dit laat zien dat grote airlines onze producten willen hebben.” Hij vindt ook dat uit de order veel vertrouwen spreekt.

Wanneer de toestellen geleverd gaan worden is niet duidelijk. Ook is nog onbekend bij welke maatschappij IAG de toestellen onderbrengt. Zowel Iberia, Vueling, British Airways als Aer Lingus vliegen nu met de A320. Voor de eerste drie maatschappijen heeft IAG al diverse neo’s besteld.

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button