OpmerkelijkVideo opmerkelijk

Huwelijksaanzoek op 38.000 voet

Een Maltese vrouw zal zich haar huwelijksaanzoek nog lang herinneren. De vrouw werd op kerstavond ten huwelijk gevraagd door haar vriend aan boord van een vlucht van Malta naar München.

Volgens de Times of Malta vroeg de 29-jarige Jonathan Haber zijn 31-jarige vriendin ten overstaande van de hele cabine ten huwelijk. “Ik was zo blij, ik wist niet eens om welke vinger de verlovingsring moest”, zei Haber na het aanzoek. Zijn vriendin zei direct ja. Volgens haar deed Haber nooit zoiets romantisch. “Ik was helemaal in de wolken, letterlijk en figuurlijk”, zei ze.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/