fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Saudi breidt uit in Duitsland

Saudi Arabian Airlines gaat vaker naar Duitsland vliegen, meldt airlineroute.

De flag carrier uit Saudi Arabië gaat na zes jaar afwezigheid weer naar München vliegen. Vijf keer per week zal er een A320 vanuit Riyad die kant op vliegen. Het wordt een echte red eye vlucht, met vertrek even na drie uur ’s nachts. De vlucht wordt uitgevoerd op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.

De route Jeddah-Frankfurt gaat van drie naar vier keer per week met een nieuwe A320 vlucht op zaterdag.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button