fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Saudi breidt uit in Duitsland

Saudi Arabian Airlines gaat vaker naar Duitsland vliegen, meldt airlineroute.

De flag carrier uit Saudi Arabië gaat na zes jaar afwezigheid weer naar München vliegen. Vijf keer per week zal er een A320 vanuit Riyad die kant op vliegen. Het wordt een echte red eye vlucht, met vertrek even na drie uur ’s nachts. De vlucht wordt uitgevoerd op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.

De route Jeddah-Frankfurt gaat van drie naar vier keer per week met een nieuwe A320 vlucht op zaterdag.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button