fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpen

Toestel Air India keert terug om rat

Een toestel van Air India is gisteren tijdens een vlucht naar Londen teruggekeerd naar Mumbai omdat er mogelijk een rat aan boord was. Dit melden diverse media.

De B787-8 was opgestegen vanuit Mumbai en zou naar Londen vliegen. Het toestel was al twee uur onderweg toen de rat gesignaleerd werd in de cabine.  Hoewel het beestje niet gevonden werd, besloten de piloten toch terug te keren naar Mumbai.

Daar moesten alle passagiers het toestel verlaten, waarna de Dreamliner gevuld werd met gas om het knaagdier te doden. Met een vertraging van ongeveer negen uur kon het toestel vervolgens weer vertrekken naar Londen Heathrow.

Of de rat nog in Mumbai gevonden is, is niet duidelijk. Eerder dit jaar werd een toestel van Air India ook al aan de grond gehouden omdat er ratten gevonden waren.

Het vluchtpad van vlucht AI131:

Screenshot_AirIndia-rat

 

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button