fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Video: bouw van een Super Hornet

Boeing heeft een timelapse vrijgegeven van de bouw van de F-18 Super Hornet. Het filmpje gaat rond op Facebook.

De F-18 wordt vooral gebruikt door de Amerikaanse marine en de Australische luchtmacht. De toekomst van het toestel is wat onzeker, de Amerikanen zetten vol in op de F-35. Met orders uit Koeweit en Denemarken wordt de productielijn weer iets meer gevuld. Het Pentagon bestelt dit jaar ook kleine aantallen F-18’s om het gat naar de vertraagde F-35 te overbruggen. Volgens Boeing zijn er jaarlijks 24 toestellen nodig om de productielijn operationeel te houden.

Dit filmpje geeft een korte indruk van de bouw van het toestel:

F/A-18 PTQ

What better way to start the new year than by watching Boeing build an F/A-18 Super Hornet? How about watching it all come together in under four minutes on time-lapse video?Special thanks to our friends in the land down under for letting us view the behind the scenes video they created for the world's most versatile multirole fighter.Enjoy!

Posted by The Boeing Store on zaterdag 1 januari 2011

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button