fbpx
General aviationOnderwerpenVliegtuigen

2015 Was slecht jaar voor Dassault Aviation

Dassault Aviation heeft vorig jaar ‘slechts’ 45 Falcon nieuwe zakenjets verkocht. Door een afgeblazen NetJets order voor twintig tweemotorige Falcon 2000’s, is de netto score voor de Franse fabrikant bedroevend laag.

Dassault verkocht in 2014 nog negentig twee- en driemotorige Falcon zakenjets maar leverde er vorig jaar slechts 55 af in plaats van de verwachte 68.

Lees het volledige bericht bij Piloot en Vliegtuig.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button