fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Video: Go Around beneden minima

Het zicht kan ook na de minima nog veranderen! Dat zie je in het onderstaande filmpje. Bekijk hoe de crew van een Boeing Business Jet een doorstart uitvoert nadat het zicht vlak voor de landing drastisch verslechtert!

 

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button