fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Morgen Ad Hoc Fly-in op Teuge

Hieronder het persbericht van de Stichting Postbellem:

Jawel, de eerste officiƫle Ad Hoc Fly In is een feit!

Morgen, 17 januari, belooft frisse maar prachtige vliegdag te worden.
Daarom bent u namens de Stichting Postbellum van harte uitgenodigd op Teuge Airport (EHTE).

Logo_sticker_stichting_postbellumVanaf 11.00 uur bent u van welkom in het Skydeck Hangar voor een pannenkoek en een warm of fris drankje.

In de Skydeck Lounge (u weet wel, die prachtige, onder architectuur gebouwde hangar, de meest oostelijke op het veld) zijn de Cessna O-2, Yak 52, de MiG- 23 en de Antonov An-2 van de Stichting Postbellum tentoongesteld. Gedurende dag zal er uitleg worden gegeven over de collectie.

Tot pakweg 14.30 worden er pannenkoeken gebakken, maar daarna is er nog het een en ander voor de inwendige mensch beschikbaar.

U kunt parkeren bij de Skydeck Hangar.

Nogmaals: deze datum is pas vandaag uitgekozen omdat we morgen, zondag de 17e dus, volgens de weerberichten uitstekend vliegweer verwachten.

Vandaar de naam Ad-Hoc Fly-In!

Tot morgen!

Stichting Postbellum
De Zanden 167
7395 PG Teuge (Voorst)

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button