NieuwsOpmerkelijk

Morgen Ad Hoc Fly-in op Teuge

Hieronder het persbericht van de Stichting Postbellem:

[su_quote]
Jawel, de eerste officiële Ad Hoc Fly In is een feit!

Morgen, 17 januari, belooft frisse maar prachtige vliegdag te worden.
Daarom bent u namens de Stichting Postbellum van harte uitgenodigd op Teuge Airport (EHTE).

Logo_sticker_stichting_postbellumVanaf 11.00 uur bent u van welkom in het Skydeck Hangar voor een pannenkoek en een warm of fris drankje.

In de Skydeck Lounge (u weet wel, die prachtige, onder architectuur gebouwde hangar, de meest oostelijke op het veld) zijn de Cessna O-2, Yak 52, de MiG- 23 en de Antonov An-2 van de Stichting Postbellum tentoongesteld. Gedurende dag zal er uitleg worden gegeven over de collectie.

Tot pakweg 14.30 worden er pannenkoeken gebakken, maar daarna is er nog het een en ander voor de inwendige mensch beschikbaar.

U kunt parkeren bij de Skydeck Hangar.

Zie “Aerodrome Chart” in hieronder.
Mocht u vragen hebben kunt u bellen met 0644980433.

Nogmaals: deze datum is pas vandaag uitgekozen omdat we morgen, zondag de 17e dus, volgens de weerberichten uitstekend vliegweer verwachten.

Vandaar de naam Ad-Hoc Fly-In!

Tot morgen!

Stichting Postbellum
De Zanden 167
7395 PG Teuge (Voorst)
[/su_quote]

Aerodrome Chart Teuge

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close