fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Air France kijkt voorzichtig naar nieuwe piloten

Door de positieve omzetcijfers over 2015 en blijvend lage olieprijzen ziet Air France mogelijkheden om te gaan groeien. Het bedrijf heeft een brief naar de pilotenvakbond gestuurd waarin een groeiscenario wordt voorgesteld, in plaats van de krimp die eerder voorgespiegeld werd. Dat meldt Franse krant Le Monde.

Het plan moet zorgen voor groei, maar wel met gematigde kosten. De maatschappij wil wat water bij de wijn doen. Eerst werd nog geëist dat piloten 17% meer gingen werken[…]

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button