fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Air France kijkt voorzichtig naar nieuwe piloten

Door de positieve omzetcijfers over 2015 en blijvend lage olieprijzen ziet Air France mogelijkheden om te gaan groeien. Het bedrijf heeft een brief naar de pilotenvakbond gestuurd waarin een groeiscenario wordt voorgesteld, in plaats van de krimp die eerder voorgespiegeld werd. Dat meldt Franse krant Le Monde.

Het plan moet zorgen voor groei, maar wel met gematigde kosten. De maatschappij wil wat water bij de wijn doen. Eerst werd nog geëist dat piloten 17% meer gingen werken[…]

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button