fbpx
AirlinesOnderwerpen

Emirates stelt route Dubai – Panama uit

Emirates stelt de start van de vluchtroute tussen Dubai en Panama uit van 1 februari 2016 tot 31 maart 2016.

De maatschappij heeft in augustus 2015 aangekondigd deze route vanaf februari 2016 te lanceren. Dit zou tevens de nieuwe langste route zijn (13.821 kilometer), waarvan het record nu op naam staat van de route Sydney – Dallas (13.803 kilometer). Emirates gebruikt voor deze dagelijkse vlucht een B777-200LR, uitgerust met acht first class, 42 business en 216 economy.

Hoe lang Emirates deze titel zal dragen, is nog maar de vraag. Singapore Airlines wil namelijk de langste route tussen Singapore en New York JFK hervatten.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Michael Stoelinga

Redacteur. Michael heeft een bachelor in de journalistiek en is na zijn studie bij Up blijven 'hangen'. In zijn vrije tijd sport hij graag en hij houdt van reizen. Met name heeft hij een voorliefde voor Noord-Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button