AirlinesNieuwsOnderwerp

Japan Airlines vliegt langer niet tussen Narita en Parijs

Japan Airlines verlengt de opschorting van vluchten tussen Tokyo Narita en Parijs. Dit meldt het Franse persbureau AFP.

De maatschappij staakte vorige week dinsdag de vluchten tussen Narita en Charles de Gaulle. “Dit gebeurt omdat de vraag afneemt na de aanslagen in Parijs”, liet JAL toen weten. De afwezigheid wordt nu verlengd tot 15 maart, omdat de vraag voor tickets vanaf Narita niet aantrekt. Oorspronkelijk zou de carrier tot eind februari niet vliegen.

JAL blijft wel tussen Charles de Gaulle en Tokyo Haneda vliegen. Air France vliegt dagelijks tussen Narita en Charles de Gaulle.

 

Tags

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close