fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Singapore Airlines introduceert onbeperkt mobiel internet

Passagiers van Singapore Airlines kunnen binnenkort gebruik maken van onbeperkt mobiel internet tijdens de vlucht. Dit meldt Skift. De gegevens verbinding is een samenwerking met M1 Limited, een Singaporese mobiele provider, en met SITA’s Mobile OnAir. Het internetten aan boord zal echter niet gratis zijn. Klanten van M1 Limited betalen hiervoor 17,50 dollar per dag.

“Met deze nieuwe in-flight data roaming service kunnen reizigers contact houden met hun naasten, belangrijke emails beantwoorden of simpelweg de laatste updates va sociale media ontvangen”, aldus Poopalasingam Subramaniam, hoofd marketing van M1.

Singapore Airlines maakt sinds 2012 gebruik van SITA OnAir. Het luchtvaart technologie bedrijf biedt passagiers wereldwijd de mogelijkheid om aan boord te bellen, te sms’en en te internetten. De technologie is door de airline toegepast op de gehele B777-300ER en A380 floot.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button