AirlinesFinancieelNieuwsOnderwerp

Meer opties voor vliegtuigfinanciering in 2016

Volgens Boeing blijven luchtvaartmaatschappijen en leasemaatschappijen in 2016 toegang houden tot efficiënte financiering tegen aantrekkelijke prijzen. Dit komt doordat nieuwe partijen de sector voor vliegtuigfinanciering betreden en de huidige partijen blijven innoveren en steeds meer opties bieden.

De achtste jaarlijkse Boeing Current Aircraft Finance Market Outlook – die gisteren werd uitgebracht – doet voorspellingen over de financieringsbronnen van nieuwe commerciële vliegtuigleveringen in het komende jaar, en de financiële behoeften en vereisten voor wat betreft de algehele levering binnen de sector de komende vijf jaar.
Lees het volledige bericht bij Piloot en Vliegtuig.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close