fbpx
Onderwerpen

Vul de Safety Culture piloten-enquête in

De Europese Commissie, Eurocontrol en Future Sky Safety werken samen met de London School of Economics voor een enquête onder piloten over veiligheid en cultuur.

De enquête bevat een aantal samenwerkingsprojecten gericht op veiligheid die betaald worden door de EU. Het doel is veiligheid verhogen in de luchtvaartsector (Horizon 2020). Het onderzoek richt zich op de veiligheid van de vliegoperatie. Er wordt gekeken naar veiligheidsgerelateerde waarden en methoden binnen luchtvaartorganisaties.

Piloten
Piloten met hun basis in Europa worden opgeroepen de enquête in te vullen.

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button