fbpx
Foto-artikelNieuwsOpmerkelijk

Foto: Cargolux Cutaway livery

In Dinsdag – Fotodag lichten onze fotografen één van hun mooiste foto’s uit. Op de foto van deze week staat de Boeing 747-8F van Cargolux in de speciale Cutaway livery.

Het vliegtuig met de registratie LX-VCM is de dertiende Boeing 747-8F van Cargolux en is op 28 september 2015 afgeleverd aan de maatschappij. De vrachtvervoerder heeft de levering van het vliegtuig aangegrepen om het 45-jarig bestaan van de maatschappij te vieren met een speciale livery. Op de livery is op een speelse manier te zien wat Cargolux zoal vervoert.

Cargolux_Boeing_747-8F_AMS-9913

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Patrick Smit

Fotograaf. Patrick combineert zijn passie voor fotografie met zijn interesse in de luchtvaart. Hij heeft een opleiding tot technicus vliegtuigonderhoud gevolgd. Dat je met zo'n opleiding meerdere kanten op kunt, blijkt wel. Patrick werkt nu bij ASML.

Gerelateerde artikelen

Back to top button