fbpx
Onderwerpen

Eurowings zoekt vliegend personeel

De budgetmaatschappij van Lufthansa zoekt 600 nieuwe crewleden voor de uitbreidende vloot van A320’s. Momenteel zijn er zeven A320’s in de vloot volgens Planespotters.net, eind 2017 moeten dat er negentien zijn zegt een woordvoerder van Lufthansa tegen ATW Online.

Naast 200 man flight crew zoekt de maatschappij ook 400 cabin crew leden. Het gaat om Eurowings Europe met een AOC in Oostenrijk. Twee A320 komen in Wenen te staan, de rest op bases in Europa. Waar precies, is nog niet duidelijk.

Lufthansa wil van Eurowings een pan-Europese Low Cost Carrier maken met tenminste 100 toestellen. De maatschappij moet het dan op gaan nemen tegen de grote jongens als Ryanair, easyJet en Vueling.

Piloten
Logo Hoe word ik Piloot
Lees meer over de piloten op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button