NieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Video: extreem lage landing Skiathos (Griekenland)

Op internet zijn vele video’s te vinden van de lage landingen op St. Maarten. Het volgende filmpje is echter opgenomen bij Skiathos Airport in Griekenland, waar een piloot van de maatschappij Air Italy zijn toestel wel erg vroeg aan de grond probeert te zetten. Het filmpje is al bijna twee en een half jaar geleden gepubliceerd, maar gaat nu viral op social media.

Scroll naar beneden om de video te bekijken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Jelmer Jillings

Webdeveloper. Jelmer studeert Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam, naast zijn studie maakt hij websites voor (beginnende) bedrijven. Jelmer wil later graag in Oostenrijk wonen en daar dan werken als piloot voor Austrian Airlines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close