NieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Video: extreem lage landing Skiathos (Griekenland)

Op internet zijn vele video’s te vinden van de lage landingen op St. Maarten. Het volgende filmpje is echter opgenomen bij Skiathos Airport in Griekenland, waar een piloot van de maatschappij Air Italy zijn toestel wel erg vroeg aan de grond probeert te zetten. Het filmpje is al bijna twee en een half jaar geleden gepubliceerd, maar gaat nu viral op social media.

Scroll naar beneden om de video te bekijken.

Tags

Jelmer Jillings

Webdeveloper. Jelmer studeert Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam, naast zijn studie maakt hij websites voor (beginnende) bedrijven. Jelmer wil later graag in Oostenrijk wonen en daar dan werken als piloot voor Austrian Airlines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button