fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Video: Red Bull Air Force ‘chain reaction’

Het Red Bull Air Force team is synoniem voor spectaculaire stunts en verrassende moves in de lucht. De piloten zoeken de grenzen van de toestellen op. In onderstaand filmpje komen alle talenten van het team aan bod, in een ware kettingreactie.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button