fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Dragonair verder onder nieuwe naam: Cathay Dragon

De Chinese maatschappij Dragonair ondergaat binnenkort een naamsverandering. Moedermaatschappij Cathay Pacific wil de banden benadrukken door Dragonair om te dopen in Cathay Dragon.

Dragonair is geregistreerd als Chinese maatschappij en blijft dat ook, stelt Cathay in een persbericht. Door het nieuwe merk wil Cathay passagiers een ‘seamless’ reiservaring aanbieden. “Dragonair’s verleden en reputatie in China zijn belangrijk voor ons. Daarom is een link naar de oude naam essentieel, net als het behouden van de ervaringen die Dragonair vermaard maken”, stelt Cathay.

De naamsverandering betekent voor Dragonair ook een nieuwe livery, waarin de staart uit de livery van Cathay Pacific verwerkt is. De Chinese draak die Dragonair nu heeft, komt ook in het logo terug. Vanaf april wordt de nieuwe livery geleidelijk in de vloot geïntroduceerd. Als eerste wordt een A330-200 opnieuw gespoten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button