fbpx
Onderwerpen

Nederlandse vliegopleiding levert eerste MPL-piloten af

De eerste piloten die zijn opgeleid en afgestudeerd bij de Nederlandse SAI Training Organisation volgens het Multi Pilot Licence (MPL)-protocol, beginnen deze maand hun carrière als professioneel piloot bij de Turks-Duitse luchtvaartmaatschappij SunExpress. Daarmee realiseerde SAI diverse primeurs in de wereld van de internationale vliegopleidingen. SAI staat voor Stella Aviation International.

Problemen voorkomen
De SAI Training Organisation is opgericht in 2014 op de luchthaven Maastricht. Een van de belangrijke doelstellingen van deze nieuwe vliegopleiding was, naar eigen zeggen, het voorkomen van de problemen die jonge piloten dwars zaten. In voorgaande jaren kwamen afgestudeerde piloten vaak op de markt wanneer…

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button