Opmerkelijk

PPL stoelen verkopen? De bak in!

Een jaar de gevangenis in, of 75.000 euro boete. Dat hangt u boven het hoofd in Frankrijk, als u met uw PPL de vrije stoelen in uw Cessna verkoopt via Uber-achtige sites als Wingly of Coavmi. Er komt een regeling aan, met soepeler voorwaarden dan die aan een conventionele luchtvervoerder gesteld worden, maar een CPL zal sowieso verplicht zijn.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close