fbpx
Opmerkelijk

Eerste vlucht Cathay Dragon valt in het water

De eerste vlucht van het hernoemde Cathay Dragon verliep donderdag niet helemaal zoals gepland. De inaugurele vlucht van Shanghai naar Hong Kong liep vertraging op wegens weersomstandigheden en werd vervolgens gecanceld. Dit meldt China Aviation Daily. De passagiers van wat voorheen Dragonair heette waren ontevreden met de behandeling van de airline.

Vlucht 893 zou oorspronkelijk om 15:20 uur plaatselijke tijd verstrekken maar werd wegens het weer uitgesteld naar 22:00 uur. De vlucht werd op vrijdag om 17:00 alsnog uitgevoerd. Adrian Fu, een frequent flyer van de maatschappij, was niet blij met de behandeling nadat hij via zijn telefoon te horen kreeg dat de vlucht verschoven zou worden. Fu schreef vervolgens Cathay Pacific aan op Facebook.

“Niemand heeft jullie ooit de schuld gegeven van vertragingen wegens slecht weer. Dit soort dingen gebeuren. Maar denken jullie niet dat het een klap in onze gezichten is als wij 120.000 mijl per jaar met jullie maatschappij vliegen en dan alleen te horen krijgen ‘oh sorry, dingen gebeuren, we kunnen niks garanderen’. Een zeer ongunstige start van het nieuwe Cathay Dragon”, aldus het bericht van Fu.

Cathay Pacific reageerde op het bericht dat de maatschappij graag de best mogelijke service aanbiedt aan haar frequent flyers. 31 uur later landde de vlucht van Fu alsnog in Hong Kong.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button