fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Emirates zoekt piloten in Amsterdam

Er komen vijf Emirates sollicitatie ‘roadshows’ naar Amsterdam. Daarin kunnen piloten kennis maken met Emirates en solliciteren op een baan.

Emirates zegt “zeer vaardige en succesvolle” piloten te zoeken. Emirates zegt een exceptionele kans te bieden voor vliegers om hun carrière te stimuleren en zich verder te ontwikkelen.

Roadshow
De roadshow zoals die naar Amsterdam komt heeft een informatieve aard. Piloten kunnen zich laten informeren over het selectieproces, het Pilot Selection Programme, de salarissen bij Emirates en toekomstig Emirates piloten kunnen met Emirates personeel praten en vragen stellen.

Tijdens de roadshow zal de agenda er als volgt uitzien:

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button