fbpx
NieuwsOpmerkelijk

BA vlucht wijkt uit wegens ‘probleem met toilet’

Een vlucht van British Airways is woensdag uitgeweken naar Canada vanwege een probleem met het toilet. Dit meldt China Aviation Daily. Vlucht 252 was onderweg van Nassau naar London Heathrow en week uit naar St. John’s International Airport in Canada.

Volgens British Airways is de vlucht uitgeweken vanwege een technisch mankement, maar passagiers melden op twitter dat het zou gaan om problemen met het toilet. De Engelse maatschappij ontkent dat het inderdaad gaat om de wc. Een woordvoerder van BA sprak met The Daily Mail.

“We bieden onze excuses aan voor de vertraging van de reis van onze klanten. We moesten om technische redenen uitwijken. De veiligheid en het comfort van onze klanten is altijd een prioriteit. Onze crew zorgt voor onze klanten totdat zij hun reis kunnen vervolgen”, aldus de woordvoerder.

Vorig jaar draaide een vliegtuig van British Airways richting Dubai ook al om nadat er problemen ontstonden met het toilet. Hier zou het gaan om een ondraaglijke stank die voor overlast zorgde bij de passagiers.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button