NieuwsOpmerkelijk

BA vlucht wijkt uit wegens ‘probleem met toilet’

Een vlucht van British Airways is woensdag uitgeweken naar Canada vanwege een probleem met het toilet. Dit meldt China Aviation Daily. Vlucht 252 was onderweg van Nassau naar London Heathrow en week uit naar St. John’s International Airport in Canada.

Volgens British Airways is de vlucht uitgeweken vanwege een technisch mankement, maar passagiers melden op twitter dat het zou gaan om problemen met het toilet. De Engelse maatschappij ontkent dat het inderdaad gaat om de wc. Een woordvoerder van BA sprak met The Daily Mail.

“We bieden onze excuses aan voor de vertraging van de reis van onze klanten. We moesten om technische redenen uitwijken. De veiligheid en het comfort van onze klanten is altijd een prioriteit. Onze crew zorgt voor onze klanten totdat zij hun reis kunnen vervolgen”, aldus de woordvoerder.

Vorig jaar draaide een vliegtuig van British Airways richting Dubai ook al om nadat er problemen ontstonden met het toilet. Hier zou het gaan om een ondraaglijke stank die voor overlast zorgde bij de passagiers.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close