fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegtuigen

Swiss zet 777-300ER voor het eerst in

Lufthansadochter Swiss International Air Lines (SWISS) heeft vandaag haar eerste Boeing 777/300 ER, de HB-JNA, voor het eerst ingezet op lijnvluchten naar Gent, Frankfurt/Main Airport en Barcelona. De korte vluchten zijn bedoeld om de piloten routine te laten opdoen met starts en landingen.

Het betreffende toestel is ter gelegenheid van deze vluchten beplakt met “Faces of Swiss” stickers, en is het eerste uit een serie van drie bestelde extra bestelde 777-300ER (Extended Range) verkeersvliegtuigen

Lees het volledige bericht bij Piloot en Vliegtuig.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button